Spændende teknisk servicekoordinatorstilling på kommunens ejendomme

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Rudersdal Ejendomme søger en teknisk servicekoordinator til ejendomsområdet. Stillingen vil være en tidsbegrænset projektansættelse.

Du bliver en del af Team Energi & Vedligehold, der har ansvaret for planlægning og styring af bygningsvedligeholdelse og vedligeholdelse af de tekniske installationer på kommunens ejendomme.

Som teknisk servicekoordinator er det din opgave, at agere tovholder på de tekniske serviceaftaler på tværs af ejendommene. Din fornemmeste opgave er at have et strategisk overblik over alle serviceaftalerne på ejendommene. Der er et aktuelt behov for at gennemgå og optimerer de eksisterende aftaler i forhold til omfang, kontraktbetingelser, aktuelt behov samt relationer til andre aftaler. Du skal endvidere sikre opfølgning, dokumentation og betaling af aftalerne. Du skal således sørge for optimering af aftalerne samt have det strategiske blik på tværs af aftalerne. Du vil selv være med til at sammensætte dine arbejdsopgaver, så dine interesser og kompetencer kommer bedst muligt i spil.

Derudover har vi en række andre opgaver i teamet, som du skal hjælpe os med, blandt andet commissioning, IKT-ledelse og udvikling af vores fælles ejendomsdatabase.

Ejendomsafdelingen arbejder med kvalitetsledelse og generelt med høje fælles standarder. Vi sætter vidensdeling og samarbejde højt, og vi hjælper hinanden med at løse opgaverne og finde fælles løsninger.

Din profil

Du har en baggrund i et servicefirma, og har prøvet ”den anden side af bordet”. Du må meget gerne have direkte erfaring med facility management, men det er ikke et krav. Du er engageret og selvstændig og samtidig en god teamplayer. Du har gode koordineringsevner og besidder et godt overblik. Du er ansvarsbevidst og struktureret i din arbejdsform og god til kommunikation og formidling.

Du skal være indstillet på at arbejde i en politisk ledet organisation, hvor det er en del af hverdagen, at rammer og vilkår for vores sager hurtigt kan ændres.

Derfor skal du vælge os

Du får et spændende job på en attraktiv arbejdsplads, som vægter fællesskabet højt. Du bliver en del af en dynamisk afdeling med et godt arbejdsmiljø, hvor vi er motiverede af at gøre en forskel for brugere og borgere – og for hinanden.

I Rudersdal Kommune er der fokus på medarbejdertrivsel, arbejdsmiljø, kvalitet og kompetenceudvikling, og der satses på en høj grad af medarbejderindflydelse og -ansvar.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 37 timer pr. uge med start hurtigst muligt. Stillingen er i første omgang gældende frem til udgangen af 2025.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Ejendomsafdelingen beskæftiger 33 medarbejdere og har til opgave at have et stærkt strategisk helhedssyn på ejendomsporteføljen. Porteføljen består af ca. 400 ejendomme og 400.000 m2 ejendomsareal. Vi har alle typer ejendomme – lige fra den fredede Mothsgården i Søllerød til en helt ny DGNB-certificeret børneinstitution ved Sjælsø i Birkerød på vej. Afdelingen løser en lang række opgaver inden for nybyggeri, vedligehold, energi-, vand- og varmeforbrug, rengøring, udleje af kommunale boliger og erhvervsejendomme, tilsyn med almene boliger og køb og salg af ejendomme. Medarbejderne i afdelingen spænder bredt i faglighed fra arkitekter og bygningskonstruktører til ingeniører, administratorer og jurister.

Ejendomsafdelingen er en del af området Teknik og Miljø og har til huse på Rådhuset i Holte, som ligger tæt på Holte Station og Kongevejen. Herudover består Teknik og Miljø af afdelingerne Klima, Natur & Miljø, Vej & Park og Rudersdal Drift.

Du kan læse mere om Rudersdal Kommune på www.rudersdal.dk

Ansøgning, samtale og kontakt

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, kan du kontakte Teamleder Simon Nielsen tlf. 7268 2205.

Ansættelsessted: Øverødvej 2, 2840 Holte

Samtaler: Vi afholder samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: Søndag den 7. juli 2024 kl. 24:00

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6073734

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet