Skolepædagog til autismerække

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du klar til at skabe en forskel?

Dronninggårdklasserne leder efter to dedikerede og dygtige pædagoger med en ægte interesse for at arbejde med børn og unge inden for autismespektrummet. De ledige stillinger er et udtryk for en yderligere tilføjelse af ressourcer og ikke for en udskiftning i vores meget stabile personalegruppe. Dronninggårdklasserne er en specialklasserække, hvor personalet brænder for at give normaltbegavede børn og unge den pædagogiske støtte, de har brug for gennem vidtgående specialundervisning.

Vores Undervisningsmiljø:

Vores undervisningsmiljø er præget af høj struktur, fokus på socialt samvær og skabelsen af en forudsigelig hverdag. Vi har som mål at udfolde hvert barns unikke potentiale og at styrke deres selvværd. Vi tror på, at alle børn kan blomstre, når de har de rette betingelser.

Vi Søger En Pædagog, Der:

Er motiveret for at gøre en positiv forskel i vores elevers liv.

Ønsker at udvikle sin praksis i samspil med os.

Har en dyb forståelse og empati for børn og unge inden for autismespektrummet.

Er dedikeret til at skabe en inkluderende, støttende og positiv læringsoplevelse for vores elever.

Dine Opgaver Vil Omfatte At:

Skabe tryghed og forudsigelighed i hverdagen for vores elever.

Bruge en struktureret og visuel tilgang til undervisningen.

Samarbejde tæt med forældre og kolleger for at skabe de bedste betingelser for elevernes udvikling.

Tilegne sig en grundlæggende viden om og forståelse for autismespektrumsforstyrrelser og støtte eleverne i deres individuelle læringsprocesser.

Vi Tilbyder:

At blive en del af et dedikeret og kompetent team, der deler din passion for pædagogik.

En arbejdsplads med en positiv atmosfære og et stærkt socialt sammenhold.

En skole, der har fokus på at imødekomme hvert enkelt barns behov og muligheden for at gøre en reel forskel i børnenes liv.

En organisation, der prioriterer pædagogisk udvikling og altid holder sig opdateret med den nyeste viden inden for autismeområdet.

Ansættelsesvilkår:

Vi har to faste stillinger til rådighed, begge med en arbejdstid på 35-37 timer om ugen. Opstart er så hurtigt som muligt, senest den 1. maj.

Arbejdstiden vil omfatte både formiddag i skoledelen og eftermiddag i SFO/klubben. Der vil være cirka 3 klubaftener om året, og vi har åbent på skolefridage. Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Om Os:

Dronninggårdklasserne er en specialklasserække for normaltbegavede elever, der er diagnosticeret med en autismespektrumsforstyrrelse. Vi dækker klassetrin fra 0.-9. Du kan finde flere oplysninger om vores afdeling på Holte Skoles hjemmeside.

Ansøgning og Kontakt:

Du kan ansøge om stillingen ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor. Husk at vedhæfte dit eksamensbevis. Ansøgningsfrist er 17. marts.

Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at kontakte Lotte Sindt på telefon 7268 4548, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger.

Du kan også læse mere om Dronninggårdklasserne på www.holteskole.dk under "Dronninggårdklasserne." Vi ser frem til at høre fra dig og byde en engageret pædagog velkommen i vores team!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004719

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet