Projektleder til sundhedsafdeling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en engageret projektleder som i samarbejde med vores tværfaglige team kan drifte og udvikle Health Groups behandlingskoncept.

 

Health Group 

Health Group A/S er familiejet og en af Danmarks førende aktører på sundhed- og arbejdsmiljøområdet. Vi rådgiver og udarbejder løsninger til både private og kommunale arbejdspladser. Vi viser gode resultater, har mange års erfaring og tilfredse kunder. Vores succes bunder i videnskabelighed, troværdighed og pålidelighed.  

 

Kort om jobbet 

Du vil få det driftsmæssige ansvar for eksisterende behandlings- og sundhedsordninger- herunder indgår afrapportering, optimering og udvikling af ordningerne i samarbejde med Health Groups kunder. Ydermere vil du virke som daglig leder for Health Groups fysioterapeuter.

I praksis vil du håndtere kundemøder og have den daglige kontakt med vores fysioterapeuter samt rekruttering af nyt personel i samråd med nærmeste leder. Derudover vil du skulle kvalitetssikre forretningens produkt via supervision.

 

Det ser vi gerne hos dig 

Du er enten uddannet fysioterapeut og/eller cand. scient idræt eller lign. relevant sundhedsfaglig uddannelse. Det er en fordel hvis du har klinik- og kundeerfaring samt erfaring med projektledelse men det ikke en nødvendighed, da grundig oplæring finder sted. Du har masser af gå på mod til at indgå i et voksende forretningsområde og er ikke bange for at arbejde selvstændigt og tage beslutninger enten alene eller i samråd med kollegaer.

 

Du motiveres af at opbygge tætte kunderelationer som udvikler forretningen på lang sigt og kan arbejde både selvstændigt og tværfagligt undervejs. Derudover sikrer du opfølgning på det som sættes i gang og følger projekterne helt til dørs. Endvidere har du gode analytiske evner og flair for tal og Excel.

 

Vi ser gerne at du er en god rollemodel og udstråler sundhed og overskud. Du er udadvendt og har stor interesse i dine kollegaer.

 

Du tilbydes 

At blive en del af et engageret og dynamisk team af kreative, talentfulde og dedikerede kolleger, der lægger vægt på kvalitet, god service og godt arbejdsmiljø. Du kan læse mere om Health Group på vores hjemmeside www.healthgroup.dk 

 

Vi tilbyder løn med pension ud fra intern lønstruktur. Din ansættelse vil træde i kraft senest pr. 1. august 2024 og gerne tidligere. Stillingen er sat til 37 timer pr. uge og er en projektstilling på et år med mulighed for fastansættelse bagefter.

 

Interesseret? 

Din ansøgning samt CV skal mærkes “Projektleder 2024” i emnefelt og sendes til E-mail:  ar@healthgroup.dk

 

Ansøgningsfrist er søndag den 2. juni 2024. Søg gerne før, da jobsamtaler afholdes løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HEALTHGROUP A/S, Kongevejen, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6048655

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet