Pædagog/hjælper søges til aktiviteter med dreng med ADHD

Profilbillede
dato

Har du erfaring med at arbejde med børn med særlige behov? Søger du lidt ekstra timer og er du glad for at være aktiv? Så læs med her!

Om opgaven

Stillingen er hos en frisk og glad dreng på 12 år. Drengen har ADHD og vi søger en pædagog/hjælper, til at lave aktiviteter med drengen nogle timer i weekenden.  Sammen tager i ud på tur, det til fx svømmehallen, biografen, ud at spille badminton eller klatre.   

Om dig 

Du er uddannet pædagog. Du kan også være ufaglært med erfaring med at arbejde med børn, der har ADHD. 

Du er god til at tage initiativ og være aktiv, og du har det godt med at være ansvarlig for den gode relation. 

Arbejdstid

Stillingen er på 13 timer om måneden. Mødetiden er:

3 timer om ugen enten lørdag eller søndag. Den konkrete arbejdstid aftales med familien. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Vi tilbyder en bred variation af kurser, og du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering som medarbejder hos DUOS. Og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (3-3 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070685

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet