Pædagog til Villaen i Holte

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Ung i Rudersdal søger en uddannet pædagog til ungemiljøet Villaen i Holte. Villaen er et klubtilbud for unge fra 6. klasse og ældre. De unge kommer primært fra skolerne i Holte og fra idrætsforeningerne, der har hjemme ved Rudegaard Stadion.

Stillingen er normeret til 32 timer gennemsnitligt pr. uge fordelt med faste tider to dage kl. 13.30-21 og tre dage kl. 13.30-17 samt forberedelse, møder, ekstra events og ture.

Du vil indgå i et fast team med én anden pædagog. I perioder vil der også være tilknyttet studerende. I skal sammen stå for de daglige pædagogiske aktiviteter.

Din profil

Der er stor efterspørgsel fra de unge på bevægelsesaktiviteter, gaming og kreative aktiviteter – både inde og ude. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med unge i det fritidspædagogiske felt, herunder ungdomsklubber, fritidsklubber og skoler. Du brænder for at arbejde med unge og deres trivsel, du har god energi og tager initiativ.

Derfor skal du vælge os

I Rudersdal Kommune tror vi på, at vi kun lykkes i fællesskab. Derfor er det vores mål, at alle kommunens medarbejdere og ledere i alle opgaver - og i fællesskab - arbejder for at skabe bæredygtige løsninger, der giver værdi for borgerne, virksomheden og det samfund, vi er en del af. Se vores film om Rudersdal Kommunes strategi og værdier ”Vi lykkes kun i fællesskab” HER

Ansættelsesvilkår

Den samlede stilling er normeret til 32 timer ugentligt. Stillingen ønskes besat fra 1. februar 2024.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Ung i Rudersdal er en del af Kultur i Rudersdal Kommune og står bl.a. for klubtilbud og fritidsundervisning for kommunens unge i alderen fra 6. klasse til 25 år. Vi er en agil institution med i alt fire klubtilbud, som alle er tilpasset de unge brugere i hvert hus. Vi sætter det kollegiale samarbejde i højsædet, der er plads til idérigdom og initiativ, og vi har en uformel omgangstone med plads til et godt grin.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Vi holder samtaler i uge 2, 2024

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5954771

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet