Kommunikationsrådgiver med stærkt borgerblik til Rudersdal

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du skabe engagerende indhold om Rudersdal Kommunes drift og dialog med borgerne? Kan du gribe akutte opgaver og omsætte dem til god kommunikation med blik for både detaljen og det store billede? Har du erfaring med strategisk rådgivning af ledere og centrale medarbejdere i en politisk styret organisation?

Om jobbet

Vi tilbyder et udfordrende job som kommunikationsrådgiver i Rudersdal Kommunes kommunikationsafdeling. Du vil indgå i et fagligt team sammen med kommunikationschefen og to andre kommunikationsrådgivere, som rådgiver, sparrer og leverer kommunikationsydelser på tværs af og i samarbejde med kommunens forvaltningsområder og på tværs af kanaler og målgrupper.

Der er få steder, hvor borgeren er tættere på ’det offentlige’ end i en kommune: Uanset om det er ved livets begyndelse, i årene i folkeskolen, i de mange år som skatteborger, eller ved livets slutning. Vi har et stærkt borgerblik og arbejder hver dag for at skabe en vedkommende kommunikation, som har afsæt i vores værdier og de beslutninger, der træffes.

I Rudersdal Kommune vil du blandt andet komme til at arbejde med borgerinvolvering på vores digitale platform Sammen om Rudersdal og du vil deltage i udvikling og realisering af en ny kommunikationsstrategi i 2024.

Din profil

Vi søger en knagende fagligt dygtig kollega, der trives i tæt samspil med andre, kan lide at tage ansvar og som har det godt med både at bevæge sig på det strategiske plan og eksekvere på både store og små opgaver. Vi forventer:

  • At du har en relevant kommunikationsuddannelse, fx journalist, cand.mag., cand.com., cand.scient. pol. eller cand.merc.(kom)
  • At du har nogle års erfaring fra en lignede stilling. Det kan være fra en større privat organisation, en rådgivningsvirksomhed eller fra den offentlige sektor
  • At du er ambitiøs, initiativrig og kreativ
  • At du er selvstændig, grundig og udadvendt
  • At du har en god og flydende pen
  • At du fagligt er skarp og ser den øgede kompleksitet og fragmentering i offentlig kommunikation som en spændende udfordring og en mulighed.
Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af et kommunikationsteam med base på Rudersdal Rådhus, som ligger i Holte. Du kommer til at arbejde for en kommune, som løfter en vigtig samfundsopgave med masser af mening og meninger.

I kommunikationsteamet arbejder vi bl.a. med kommunikationsrådgivning og -planlægning, intern kommunikation, digitale medier som web, intranet og nyhedsbrev samt SoMe. Vi arbejder tæt sammen med alle kommunens institutioner og afdelinger, og vi koordinerer opgaverne via formelle og uformelle samarbejdsflader.

Vi er en afdeling med mange kompetencer, plads til masser af grin og hvor vi hjælper hinanden. Her er der altid en, der kan hjælpe dig videre med en opgave eller sparre med dig om alt fra integreret kommunikation til brug af vores digitale platforme. Kernen i vores team er, at vi løser opgaverne bedst, når vi kan sætte vores forskellige fagligheder og synsvinkler i spil.

I Rudersdal Kommune tror vi på, at vi kun lykkes i fællesskab. Derfor er det vores mål, at alle kommunens medarbejdere og ledere i alle opgaver - og i fællesskab - arbejder for at skabe bæredygtige løsninger, der giver værdi for borgerne, virksomheden og det samfund, vi er en del af. Se vores film om Rudersdal Kommunes strategi og værdier ”Vi lykkes kun i fællesskab” HER

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold med gode muligheder for at arbejde hjemme noget af din arbejdstid. Du bliver ansat efter overenskomsten mellem din faglige organisation og KL. Stillingen forventes besat pr. 1. december 2023.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Vi forventer at afholde 1. samtale i uge 41-42 og 2. samtale i uge 43.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912046

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet