Er du SSH og ønsker du at gøre en forskel for borgere med demens i aftentimerne? Ønsker du at være en del af en arbejdsplads med høj normering og fleksible arbejdsvilkår? Så er det måske dig, vi søger.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en engageret og omsorgsfuld social- og sundshjælper til korte eller lange vagter i bofællesskabet Æblehaven.

Om dig:

 • Du er uddannet Social- og sundhedshjælper
 • Du har gerne erfaring fra plejecentre, demensområdet eller psykiatrien (ikke et krav)
 • Du har lyst til at arbejde indenfor demensområdet
 • Du er tålmodig og nærværende i relationer
 • Du kan forebygge og nedtrappe konflikter
 • Du kan trives med tværfagligt samarbejde og kan skabe struktur i en omskiftelig hverdag
 • Du er kreativ i løsningsmuligheder, der hele tiden sikrer den bedste indsats overfor beboerne
 • Du kan skabe og videreudvikle et varmt og trygt hjem for beboerne og deres familier. Bl.a. gennem hverdagsaktiviteter og samvær

Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring fra demensspecialet, så længer du har lyst til at lære noget nyt og udvikle dig. Så vil vi hjælpe dig med sikre, at du bliver klædt på til opgaverne gennem faglige redskaber, sidemandsoplæring og nærværende ledelse.

Om jobbet

Æblehaven er et botilbud for 24 borgere med demenssygdomme. Som aftenvagt i Æblehaven bliver du en del af et aftenteam med 5-6 medarbejdere i fremmøde, hvor fokus er at give den mest optimale pleje og omsorg til vores beboere. Arbejdsopgaverne som social- og sundhedshjælper i aftentimerne består blandt andet i:

 • Grundlæggende sygeplejeopgaver
 • At møde den enkelte beboers basale omsorgs- og plejebehov
 • Medicinhåndtering
 • Sikre dokumentation i løbet af aftenen
 • Kvalitetssikring
 • Sammen med dit team skal du være med til at sikre beboernes trivsel i aftentimerne Eksempelvis være med til aftensmåltidet og igangsætte meningsfulde aktiviteter for beboerne
 • Samarbejde med kollegaer, beboere og pårørende
Hvad kan vi tilbyde dig:

Vi tilbyder dig et job med medindflydelse i din hverdag. Vi har skønne rammer og en højere normering, som sikrer bedre arbejdsvilkår.
Du vil blive del af en arbejdsplads, hvor vi vægter fællesskab og positivt arbejdsmiljø højt. Vi vægter faglig nysgerrighed, medarbejderudvikling og at lære af hinanden på tværs af faggrupper og erfaring højt. Der er mulighed for faglig udvikling. Gode løn- og arbejdsvilkår.

Ansættelsesvilkår

Vi er fleksible i at møde medarbejderens behov, hvorfor stillingen er en deltidsansættelse i aftenvagt på 17,5 - 28 timer ugentligt i et 5:2 rul. Mødetiden vil være et sted mellem 14-16 til 21-23 alt efter ønske, med hverdagsarbejde mandag/tirsdag eller onsdag/torsdag samt i lige uger fredag, lørdag og søndag. Stillingen er fortrinsvis i aftenvagt, men der kan tilbydes forskudte vagter, hvis du ønsker det.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst + gældende tillæg for aftenarbejde.

Om os

Vi består samlet af Frydenholm med 59 plejeboliger samt bofællesskabet Æblehaven med 24 skærmede boliger til borgere med demens samt Dagcenter Frydenholm og Dagcenter Skovvang, som er tilbud til hjemmeboende, også borgere med demens. Vi lægger vægt på at sikre meningsfulde aktiviteter og samvær i hverdagen, gennem tæt tværfagligt samarbejde og afprøvning af nye tiltag ud fra borgernes behov og ønsker. Derudover arbejder vi med fokus på tæt pårørendesamarbejde og gode overgange på tværs. Plejecentret Frydenholm er beliggende på Kongevejen i Holte i naturskønne omgivelser, tæt på offentlig transport og har egen parkeringskælder.

Se mere på afdelingens hjemmeside: https://www.rudersdal.dk/aeblehaven eller på: https://www.rudersdal.dk/plejecenter-frydenholm

Vi arbejder ud fra Rudersdal Kommunes strategi om at ”vi lykkes kun i fællesskab”, og vi arbejder ud fra følgende værdisæt:

 1. Vi har et stærkt borgerblik
 2. Vi har fælles mål og ansvar
 3. Vi arbejder sammen på tværs
 4. i bygger vores organisation på tillid
 5. Vi er ambitiøse og har mod på at prøve noget nyt
Proces / Ansøgning og samtaler

Hvis du er blevet nysgerrig, har yderligere spørgsmål eller lyst til at komme og se huset, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Sus Kjær på telefon 72683714 eller sukj@rudersdal.dk

Samtaler: Samtaler afholdes løbende efter aftale

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029743

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet