Direktør, Rudersdal Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvis du mestrer balancen mellem at være menneske i lederrollen, være tydelig og autentisk i din ledelsesstil og samtidig evner at styre og prioritere de mange komplekse opgaver, så er du måske vores nye direktør.

Om jobbet

Som udgangspunkt får du ansvaret for områderne Dagtilbud, Skole samt Borger- og Erhvervsservice. Den endelige definition og fordeling af ansvarsområder i direktionen vil først blive lagt fast, når rette kandidat er fundet.

Du bliver medlem af direktionen, og får medansvar for udviklingen af den overordnede strategiske ledelse af Rudersdal Kommunes samlede organisation. Direktionen er en enhedsdirektion, der arbejder tæt sammen, bl.a. som sparringspartner for borgmester, udvalgsformænd, chefer og hinanden.

I det daglige skal du sikre et godt og tillidsfuldt samspil mellem ledere og medarbejdere, borgmesteren og Kommunalbestyrelsen. Herunder skal du understøtte det igangværende arbejde med at skabe resultater på tværs af organisationen og forsøg med bl.a. nye organisations- og ledelsesformer. Det handler om at forene den daglige drift af velfærdsområdets almene ydelser med den fortsatte udvikling af fremtidens velfærdsydelser, hvor udfordringer tackles i fællesskab ”sammen med borgerne” og hvor vi aldrig er bange for at prøve noget nyt og altid søger efter at gøre det bedre.

Din profil

Du hviler i dig selv og står på kompetencer og erfaring, når det handler om ledelse og faglighed. Du har vilje og evne til at være en tillidsskabende og visionær team-kollega i en ambitiøs firemandsdirektion i en veldrevet kommune. Du er ikke bange for at tænke ud af boksen og du kan udfordre og finde nye veje – men altid loyalt og med respekt for andre.

Du har et solidt kendskab til ét eller gerne flere velfærdsområder, i det perspektiv, der følger af at løse opgaverne i offentligt regi. Vi forestiller os, at du besidder en skarp, veludviklet politisk forståelse og har stærke analytiske og relationelle kompetencer. Du kan navigere i krydsfeltet mellem politiske prioriteringer, borgerinteresser og faglighed. Du formår at lytte og kommunikere klart, meningsfuldt og engageret, uanset hvem du står overfor.

Du har en længere videregående uddannelse og gerne en lederuddannelse. Ledelseserfaring fra en politisk styret organisation – gerne kommune – vil være en fordel. En stabil karriere og opdateret indsigt i velfærdssamfundets udvikling vil ligeledes tillægges betydning, ligesom kendskab til de store udfordringer kommunerne står overfor på velfærdsområderne vil være en fordel. Personlighed og mindset er dog det vigtigste.

Derfor skal du vælge os

Rudersdal Kommune er en vital, spændende og attraktiv arbejdsplads. Der er højt til loftet og det må gerne være både meningsgivende og sjovt at gå på arbejde. Lederne er kompetente og engagererede; ledelsesrummet er stort; medarbejderne er fagligt dygtige og dedikerede og lever op til et stort, delegeret ansvar. Fortsat organisationsudvikling, tættere strategisk samspil mellem områder og enheder, synlig ledelse, styring og samarbejde er kvaliteter, som understøtter samspillet med borgere, erhvervsliv og andre samarbejdspartnere.

Du kan læse mere om Rudersdal Kommune her Fakta og organisering | Rudersdal Kommune og politikker og planer her: https://rudersdal.dk/politik-og-indflydelse/politikker-og-planer

Om os

I Rudersdal Kommune tror vi på, at vi kun lykkes i fællesskab. Derfor er det vores mål, at alle kommunens medarbejdere og ledere i alle opgaver - og i fællesskab - arbejder for at skabe bæredygtige løsninger, der giver værdi for borgerne, virksomheden og det samfund, vi er en del af. Se vores film om Rudersdal Kommunes strategi og værdier ”Vi lykkes kun i fællesskab” her.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til chefaftalen.

Start 1. juli 2024 eller snarest muligt.

Ansøgning, samtaler og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen ”Søg stillingen” nedenfor.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 30. april 2024.

Samtaler

Rekrutteringen varetages i samarbejde med Rekrutteringskonsulent Søren Thorup og PraksisPsykolog. Vi forventer at afholde samtaler som følger:

  • Første samtalerunde holdes onsdag den 8. maj 2024
  • Anden samtalerunde holdes fredag den 24. maj 2024

Der skal påregnes tid til test m.m. mellem de to samtaler i uge 20 og 21

Yderligere oplysninger fås hos rekrutteringskonsulent Søren Thorup på telefon 2168 8708 og kommunaldirektør Birgitte Lundgren på telefon 7268 1060. Hos Søren kan du fortroligt – hvis du ønsker det - få en foreløbig vurdering af dit match med stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027502

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet