Attraktiv specialpædagogstilling til specialbørnehave

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en dygtig specialpædagog med stærke relationskompetencer, der gerne vil gøre en forskel for børn med særlige behov og deres familier? Så er dette muligheden for at få foden indenfor døren til en anderledes, spændende og udviklende pædagogstilling.

Om jobbet

Vi søger en specialpædagog til en fuldtidsstilling i Specialbørnehaven Rudegårds Allé, der drives af Rudersdal Kommune efter Servicelovens § 32.

Vi er et Børnehus med 20 skønne børn, alle med særlige udfordringer. Børnehusets åbningstid er mandag – torsdag 7:30 – 16:30 og fredag 7:30 – 15:30.

Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk tilgang. Vi tager udgangspunkt i barnets nærmeste udviklingszone og arbejder relations- og ressourceorienteret. Af pædagogiske metoder bruger vi i forskellig grad: Totalkommunikation, TEACHH, PECS, sanseintegration og sansemotorik.

Vi er et godt match, hvis:

Du som person er klar til at gå forrest med at skabe en hverdag, hvor børnene trives og udvikler sig, og hvor du tager udgangspunkt i det enkelte barns ressourcer og hvad der motiverer dem. Du evner at arbejde i en hverdag med struktur, forudsigelighed og tryghed, så vi sikrer sammenhæng i det enkelte barns hverdag, men er samtidig fleksibel ift. de ændringer der kan komme i løbet af en dag.

Du er synlig, kan tage ansvar og har mod på at arbejde selvstændigt ud fra individuelle udviklingsbeskrivelser. Du kan formidle på et højt fagligt niveau, både skriftligt og mundtligt, samt har gode It-kundskaber.

Hvad kan du forvente af os

Du får et krævende, men givende arbejde på en arbejdsplads, der vægter arbejdsglæde højt. Du møder et godt kollegialt samarbejde blandt kolleger, der gerne vil lære fra sig og er imødekommende overfor nytænkning.

Du kommer til at samarbejde tæt med børnenes forældre, fysioterapeut, ergoterapeut, psykolog og logopæd.

Ansættelsesvilkår

Stillingen som specialpædagog er på 37 timer pr. uge, med ansættelse pr. 1. november 2023. For den helt rigtige kandidat er vi naturligvis fleksible.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning og samtaler

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vi afholder informationsmøde mandag d. 2. okt. 2023 kl. 16:30 – 17:15. Tilmelding på rudegaardsalle@rudersdal.dk senest d.29. sept.

Ansøgningsfrist: Senest den 6. okt. 2023

Ansættelsessamtaler holdes 9. okt. og evt. 2. samtale 11. okt.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om os på https://www.rudersdal.dk/indhold/bornehuset-rudegards-alle

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5911775

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet